Over snoeken, bekjes, de stuur en mentoring

okt 24, 2021 | Blogs

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.” – Henry Ford

Over snoeken, bekjes, de stuur en mentoring

Samen voorwaarts gaan lijkt zo makkelijk bij roeien.  Toch gaat een roeier regelmatig in de fout door een snoek te maken. Oftewel hij/zij haalt de riem niet op tijd uit het water, waardoor het ritme verstoord wordt. Roeien is teamwerk en om dat in goede banen te leiden zit er vaak een stuurman/-vrouw aan boord met een bekje op. Zo’n toeter voor de mond , weet u wel.

Deze stuur geeft het tempo, de koers en het ritme van het proces aan. Een bedrijf runnen is ook teamwerk en daar bent u vaak de stuur. Hoe voorkomt u misslagen, geeft u het juiste tempo aan of de juiste koers? Daarover wilt u vast wel eens met een ander dan de roeiers over spreken. 

Dat is wat wij van Groei door Doen met u doen. 

Wij sparren met u door ervaren deskundigen op alle vakgebieden van de stuurman aan u te koppelen als u dat wenst. Wij bespreken uw vragen, challengen u om een betere stuur te worden of om mogelijk nieuwe koersen uit te zetten, of …… (hier mag u alles invullen wat u wilt bespreken met een externe vertrouwensmens)

Mentoring noemen we dat bij Groei door Doen. Meer weten, of eens hardop met ons erover nadenken? Neem contact met ons op 072 8200 202.